Мини Мис и Мини Мистър избират днес в Добрич

07:50, 15 юли 16 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лицензираният конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” днес ще гостува в Добрич. Шоуто на актрисата Илиана Балийска е с начален час 18 часа на площад „Свобода”. То се провежда под патронажа на кмета Йордан Йорданов.

Конкурсът дава възможност за творческа и телевизионна изява на деца на възраст от 3 до 12 години. Те са разделени в две възрастови групи: от 3 до 6 години  и от 7 до 12 години.

При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танцуват по песни от шоуто и трети тур - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др.) При мини господата: първи тур - артисти - културисти, втори тур - канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява - решаваща за крайното класиране.

Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър” ще се представят на Национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър – есен“ в Националния дворец на децата в София.

Желаещите да участват в шоуто трябва да се регистрират на площад „Свобода” един час по-рано от началото на шоуто /17.00 ч./ Участието е безплатно.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама