Обучение по маркетинг събра представители на малки и средни предприятия в Сливен

07:56, 15 юли 16 25 244 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) проведе обучение по маркетинг и киберсигурност за бизнеса в Сливен. Бяха изнесени лекции, свързани с подготовката на фирмите за успешно участие в международни панаири и изложби. Беше проведена дискусия и за силата на дигиталния маркетинг в намирането на нови възможности за бизнес и поведението на потребителите в онлайн пространството.

Модератор на събитието беше Тодор Илиев, регионален представител на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия за областите Бургас, Ямбол и Сливен, а лектори - Траян Трендафилов, гл. експерт в отдел"Мерки за интернационализация, провеждани в чужбина" в агенцията,  Валентин Генев, експерт по дигитална и фискална сигурност, както и Калин Илиев, Ставри Георгиев и Христо Петков - експерти по дигитален маркетинг.

  "Темите на форума са продиктувани от срещите, които правим с  представители на бизнеса. При представяне на  Агенцията на първия ни организиран модул, имаше много млади хора, които имаха желание да разучат повече за това как се прави бизнес и Start up. Затова и вторият ни модул беше на тази тема. Появи се и проблемът с киберсигурността и желанието за дигитален маркетинг, върху които акцентираме днес в Сливен", каза Тодор Илиев.

На обучението присъства заместник-кметът по икономическо развитие в община Сливен Стоян Марков. Той приветства присъстващите от свое име и от името на кмета Стефан Радев и благодари за доброто партньорство между Община Сливен и Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия. "Надявам се партньорството ни да продължи и в бъдеще, за да бъдем в помощ на малкия и среден бизнес. Радвам се, че темите на форума са актуални и нашата съвместна работа скъсява дистанцията между изпълнителната агенция, нейните дейности, бизнеса, местната власт и държавата", каза Стоян Марков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама