Борисов във Фейсбук: #‎Nice06 - потресен съм ‪

08:44, 15 юли 16 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Потресен съм от терористичния акт в Ница. Моите най-искрени съболезнования към семействата на жертвите ‪#‎Nice06‬. Това написа в профиа си въ Фейсбук премиерът Бойко Борисов часове след атентата в Ница, където камион се вряза в празнично шествие. 

"Шокиран съм! За пореден път терорът удари сърцето на Европа и то на националния празник на Франция. Няма кауза, която да оправдава смъртта на невинни жертви", обяви и външният министър Даниел Митов вв социалната мрежа. 

Той също поднася своите най-искрени съболезнования на близките на загиналите в Ница и пожелава бързо оздравяване на пострадалите. "Българският народ ще остане рамо до рамо със своите френски приятели в този тежък за тях момент!", уверява Митов и допълва, че засега няма данни за пострадали българи.  

Бившият външен министър Кристиан Вигенин пък е написал минути след атентата: "Десетки убити и ранени в Ница. Все още информацията за извършителите е оскъдна. Този ужас явно няма да спре. Да се молим и за Ница? После за следващия? Докато ни избиват? Народната мъдрост ни насочва - стига молитви, трябва мотика!".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама