Концерт-спектакъла „Кикот” представят в Стара Загора

09:30, 15 юли 16 / Култура 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Концерт-спектакъла "Кикот" - една от най-успешните програми на Музикалния театър „Стефан Македонски”, съвместно с оркестъра на Старозагорската опера, ще бъде представен днес на сцената на Античен форум „Августа Траяна”.

Зрителите ще наблюдават забавни сцени от  оперетите "Царицата на чардаша", "Графиня Марица", Циганска любов" и "Прилепът". Публиката ще се залива от смях с Поликсена, Боздугански и Терзийска от мюзикъла "Службогонци" , както и с героите от  "Фалшификатори" .

Програмата включва и атрактивни моменти от мюзикълите "Евита", "Страната на усмивките" и "Йосиф" на Уебър.

Солисти са: Марияна Арсенова, Станимира Василева, Светлана Иванова, Людмила Козарева, Валентина Корчакова, Еделина Кънева, Катерина Тупарова, Марчо Апостолов, Александър Мутафчийски, Пеньо Пирозов и др., заедно с балета на Музикалния театър.

Режисурата е на Александър Мутафчийски, а на диригентския пулт ще застане младия и талантлив виенски възпитаник Димитър Косев.

„Актьорите са решили да се шегуват помежду си и да си погаждат номера на сцената, но това няма да им попречи да зарадват публиката с любими мелодии от оперети и мюзикъли, някои от които поднесени по-нестандартно, с шеговито намигване", споделя Александър Мутафчийски.

Представлението започва в 21 часа и е част от програмата на „Летни музикални вечери” в Стара Загора. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама