Глобиха четири жени за сбиване в Стара Загора

10:27, 15 юли 16 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири жени са глобени по Указа за борба с дребното хулиганство, заради участие в сбиване. Решенията са на Районен съд Стара Загора.

Те са наказани затова, че на 13 юли  т.г. около 20.35 часа в Стара Загора в кв. „ Лозенец”,  на улица „ Спартак” са влезли в конфликти, саморазправа, скарване и сбиване на публично място. С тези си действия са проявили неуважение към нормите на поведение в обществото и установения обществен ред. Участничките в сбиването са на 34, 56,  60 и 64 години.

Скандалът започнал след като едната обидила по-младата, че е проститука. Жената се засегнала и последвали  люти клетви на родата на другата до девето коляно. Тя обаче извикала подкрепления. Още две ромки се включили в скандала. Най-напред атаките били само словесни, но напрежението ескалирало. Стигнало се до размяна на удари и скубане на коси.

Най- накрая, едната от тях повикала полиция. Служителите на реда разтървали биещите се и ги пратили по домовете им. Само ден след търкала те вече седели на подсъдимата скамейка.

Всички са безработни, с чисто съдбено минало и са се разкаяли за деянията си. Затова съдът налага глоба от 200 лева на всяка от участничките в боя.

 Решенията подлежат на обжалване пред Окръжен съд Стара Загора.

      

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама