В Ахтопол започва третото издание на феста "Морски изгреви"

14:07, 15 юли 16 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От 18 до 24 юли в гр. Ахтопол ще се проведе третото издание нафестивал „Морски изгреви”, съобщиха от Община Царево.

Очаква Ви посрещане на  изгрева, организиране на различни практики за раздвижване и медитация на плажа, пътешествия до лековити светилища в Странджа, уъркшоп по уиндсърф, театрални постановки, музика от различни народи, региони и стилове, поезия и проза вдъхновена от любовта, от морето и Странджа, от погледа навътре в себе си и духовността.

Фестът има за цел да обедини изкуството, духовността, здравето и красотата в един формат, да популяризира природосъобразния начин на живот във всички негови аспекти – духовно, физическо, емоционално здраве.

На трибуната на Фестивала ще се представят открити лекции и семинари в областта на личностното и духовно развитие, консултанти, терапевти, психолози, показват се природни начини за лечение и възстановяване, методи и лечебни практики с доказана ефективност, нови тенденции за поддържане на физическото здраве и красота.

Организираният базар ще  даде възможност да се покажат произведения на изкуствата, издателства и книги, здравословни стоки и услуги, лечебна храна и напитки. Арт - галерията допълва живописната картина с изящни приложни творби.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама