Репутацията в интернет – условие за успешен бизнес

16:26, 15 юли 16 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Доброто представяне на фирма в интернет, както и липсата на лоши отзиви за работата й, са основата на работещ и успешен бизнес. Все повече клиенти проверяват онлайн преди да купят продукт или услуга, потенциални партньори също се доверяват на коментарите в киберпространството.

Същевременно повечето малки и средни предприятия нямат финансовата възможност да имат активно присъствие в интернет, с което да могат да представят актуална информация за контактите си.

Затова има най-различни варианти, сред които и включването в каталога с електронни визитки на проекта „Коректна фирма“. Участието в него става след проверка на негативните коментари по алгоритъм, разработен в Полша. Ако фирмата отговаря на критериите, може да се включи в списъка. Допълнително се предоставят стикери и сертификат „Коректна фирма“, с които се гарантира пред потребителите липсата на лоши отзиви до конкретна дата.

Всяка фирма получава във визитката си изписването на наименованието й, данните й, точен адрес, показан в Google maps, както и дата на издаване на сертификата. Може да бъде добавено лого.

Безупречната репутация в интернет вече е сред най-важните условия за успешен бизнес. А проектът „Коректна фирма“ дава възможност лесно това предимство да бъде отразено видимо онлайн с електронна визитка и сертификат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама