БФС реши: „Дунав“ започва с късен съботен мач и два в петък

12:40, 16 юли 16 / Спорт 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз утвърди по часове и дни програмата на Първа професионална лига за първите 3 кръга. Това съобщиха на официалната си страница в интернет от ул. "Цар Иван Асен II" 26 в София.

Всички срещи ще се предват на живо по каналите на Диема и Диема спорт.

Първата среща на ФК „Дунав“ в елита след 25-годишно прекъсване срещу „Верея“ Стара Загора е предвидена за 30 юли, събота, от 21:15 ч. и ще се излъчва по Диема спорт. Както вече съобщихме, от БФС заявиха, че до приключване на ремонта, включващ подмяна на терена и монтиране на осветление на Градския стадион в Русе, „драконите“ ще трябва да използват за своите домакинства „Лудогорец Арена“ в Разград.

Във втория кръг дунавци гостуват на „Нефтохимик“ в Бургас. Според информация на Topnovini.bg, феновете на "Дунав" планират да подкрепят своите любимци край морето. Насрочването на двубоя за 5 август, петък, от 19 ч., заради прякото му излъчване по Диема обаче, е на път да провали плановете им.

В третия кръг пък момчетата на Веселин Великов „приемат“ „Пирин“ Благоевград в Разград на 12 август, петък, от 21:15 ч. в мач, който ще бъде излъчен в пряко предаване по Диема спорт 2. Това почти сигурно ще лиши русенския състав от подкрепата на верните му привърженици, въпреки широко афишираните от БФС заявки, че всички промени и т.нар. рестарт на родния футбол се прави в името на привличането на повече хора по трибуните.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама