„Черно море“ надигра „Оборище“ Панагюрище в последната контрола

12:53, 16 юли 16 / Спорт 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Черно море“ се наложи с минималното 1:0 над „Оборище“ Панагюрище в последната си контрола от лагера в Банско. Единственият гол в мача беше отбелязан през първото полувреме от Илиян Неделчев. А първата възможност за „моряците“ дойде в 12-ата минута, когато Даниел Златков стреля с глава, но топката мина над вратата на домакините. В 18-ата минута Неделчев даде преднината на своите след точно изпълнена дузпа. Малко по-късно и „Оборище“ имаха шанс да изравнят, но топката мина над напречната греда.

В първите минути след почивката вратарят на домакините изпусна топката след изпълнение на корнер, но варненци не успяха да се възползват от грешката му. В 62-ата минута удар на Николай Минков премина на сантиметри край лявата греда.

След 12-ина минути и Георги Илиев пропусна да удвои резултата. Капитанът на „моряците“ беше изведен сам срещу вратаря, но той изби удара му с крак. В 87-ата минута пък пряк свободен удар за „Оборище“ беше спасен от младия страж на варненци Иван Дюлгеров. Малко преди последния съдийски сигнал варненци пропиляха още една възможност да направят победата си по-убедителна, след като ударът на Георги Андонов беше избит от стража на домакините.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама