Майки шпионират бавачките, хващат ги как бият децата им (видео)

13:58, 16 юли 16 25 445 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Майки шпионират детегледачките си със скрита камера. Хващат ги как бият децата им или крадат ценности от къщите им. За това обясниха пред Topnovini.bg представители на детективски агенции. По думите им при съмнения от страна на родителите, бавачките се дават за проследяване от спецовете. Цените се определят спрямо броя часове за следене на ден и периода, през който трябва да се наблюдава детегледачката.

Практиката потвърждават потребители в популярния форум bg-mamma. Там откриваме, че нашенките са направили черен списък с имена на неподходящите детегледачки, като качват клипчета от скрити камери. На едно от тях се вижда как  бавачка плясва детето на потребителка по главата, тъй като малчото още се изпуска в гащите, вместо да пишка в гърнето.

Друга потребителка споделя, че хванала бавачката си в кражба отново с помощта на скрита камера. След справка в полицията се оказало, че същата е вече регистрирана за други дребни кражби. Минало обаче много време, докато майката разбере, че парите й изчезват не заради други служители в дома, а заради детегледачката, на която има голямо доверие.

Освен при проблем с гледането на детето или кражби майките и татковците търсят частните детективи, и когато трябва да назначат нова бавачка. Обикновено тогава богатите родители заплащали средно по 250 лв., за да подложат бъдещата си служителка на полиграф. Така те се надяват да проверят дали казаното в автобиографията на детегледачката е истина.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама