В Черно море се прави оглед и разузнаване заради събитията в Турция, обяви военният министър

20:00, 16 юли 16 / Политика 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министърът на отбраната Николай Ненчев и началникът на отбраната генерал Константин Попов проведоха работна среща в Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово днес, съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната. 

„Обстановката навсякъде е спокойна, всички извънредни действия имат превантивна цел, военнослужещите работят в координация и сътрудничество на високо ниво със служителите от „Гранична полиция“, заяви министър Ненчев. Той каза още, че в Черно море се извършва оглед и разузнаване на определени райони. Министърът на отбраната не пожела да потвърди думите на премира Борисов за 230 военни изпратени за подкрепа на границата.

„Предприели сме всичко необходимо, за да се осигури, макар и при засилени мерки, спокойното преминаване през граничните пунктове“, изясни още министър Ненчев.

Министърът на отбраната Николай Ненчев и началникът на отбраната генерал Константин Попов посетиха граничен контролно-пропускателен пункт Лесово, гранично полицейско управление Елхово и гранично полицейско управление Болярово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама