Организираха арт лагер за таланливи ученици от Търговище

06:12, 21 юли 16 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За поредна година почивната база на Община Търговище в град Балчик прие участниците в творческите състави на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище - музиканти, художници, хореографи, актьори.

Танцовият фолклорен ансамбъл „Мисионис“ и Младежкият ансамбъл „Мизия“ съчетаха времето за отдих с активни репетиции и подготовка на новия творчески сезон.

Актьорите от ателие „Театърът – сцена на живота“ подготвиха театрални етюди за превенция на телефонните измами в изпълнение на съвместен проект с РПУ Търговище.

"Арт лагерът в Балчик е една от иновативните идеи на Община Търговище за развитие на младите таланти." споделиха от учебното заведение.

Topnovini.bg припомня, че през тази година Община Търговище осигури летен отдих на преференциални цени за 200 пенсионери, членове на пенсионерските клубове от града. Очаква през септември да има още две смени.

От началото на юли на морска ваканция заминаха и близо 250 деца с изяви в сферата на културата и спорта от общината. Учениците са с награди от различни конкурси и състезания на областно, национално и международно ниво. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама