Удължиха срока за търсене на спасители за 5 неохраняеми плажа в Бургаско

07:22, 21 юли 16 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Срокът на обществената поръчка за спасители на 5 неохраняеми плажа в Бургаска област се удължава с 3 дни. Това съобщиха от Областната управа за Topnovini.bg. Причината е, че в първоначалния седемдневен срок, който изтече във вторник, са се явили по-малко от изискуемите по закон поне трима участници. Така оферти за поръчката, чиято обща прогнозна стойност е 58 838 лв. без ДДС, могат да се подават до 25 юли. На следващия ден търгът ще се проведе независимо от това дали ще се явят повече участници, или не.

Поръчката обхваща осигуряването на водноспасителни дейности на територията на морските плажове "Иракли", "Поморие-север", "Атанасовска коса", "Алепу" и "Корал", както и в прилежащата им акватория на Черно море, в границите на охраняемите зони, обозначени на предоставените от възложителя схеми.

Припомняме, че преди около две седмици правителството спешно отпусна допълнителни 700 хил. лв. с идеята да се осигурят спасители на неохраняемите плажове по цялото Черноморие заради зачестили инциденти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама