Фирма обжалва резултатите от поръчката за ремонт на улици в Добрич

08:05, 21 юли 16 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Фирма е подала жалба до Комисия за защита на конкуренцията срещу Решение за класиране на участниците и определяне на изпълнители за обществената поръчка с предмет: "Строителни работи по ремонт на улици и пътища", съобщиха от Община Добрич за Topnovini.bg.

Обществената поръчка е разделена на три обособени позиции. Първата е за изкърпване на уличната мрежа на град Добрич. Втората е за текущ ремонт на общински път DOB2114 ( /DOB1071, Дончево - Опанец / - Богдан - Граница общ. ( Добричка - Добрич ) – Добрич, а третата – за изграждане на повдигнати пешеходни пътеки.

На 8 юли кметът Йордан Йорданов е издал решение за класиране на участниците и определяне на изпълнители по трите обособени позиции. То е изпратено на участниците и качено на Профил на купувача в интернет страницата на Общината.

За изпълнител на дейностите по първата обособена позиция е определено „Инжстройинженеринг” – Варна, а по другите две позиции – „Пътно строителство” АД – Добрич.

Жалбата до КЗК е подадена именно от „Пътно строителство“ АД, град Добрич.

КЗК може да образува производство или да откаже. В случай, че бъде образувано, ще  следва  разглеждане на жалбата и произнасяне относно законосъобразността на решението за класиране на участниците и определяне на изпълнители по обществената поръчка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама