Басейни и плажове зарибяват посетители с ваучери и лимонада

08:53, 21 юли 16 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Басейните в столицата свалиха цените. В разгара на сезона десетки плажове пуснаха вход на половин цена. За да са сигурни, че ще има посетители примамват клиентите и с лимонади и цитронади в горещите дни бонус към намаления вход. Проверка на Topnovini.bg из родни колективни сайтове установи, че вече няколко басейна в столицата предлагат входа си на половин цена. Така например само до преди дни комплекс в „Горна Баня“ разпродал над 250 ваучера за намаления си вход през делничните дни – 7.50 лв., свален от 15 лв.

"АТМ Център" пък е пуснал входа си през седмицата за 3.70 лв., намалено от 7.40 лв. Бонус към посещението при тях е цитронада. Басейнът „Леда“ близо до Зоопарка има намалена оферта за 5.90 лв. през делничните дни и за уикенда – 7.90 лв. Не отстъпват в отстъпките и водните комплекси в страната. Така например с 50 % отстъпка се предлага посещението в басейн в Шумен. "Плажна лагуна" край Златни пясъци пък дава 4 броя шезлонги с ВИП чадър за 14.99 лв., намалено от 31 лв. За да са сигурни, че ще зарибят повече посетители, концесионерите предлагат като бонус 1 литър домашна лимонада и паркомясто.

Интересни са и останалите отстъпки в колективните сайтове, които предлагат летни забавления. Така например 2 часа разходка с яхта излиза 23 лв. вместо 46.66 лв. 120 минути разходка с бъги в Родопите пък се търгува с намалението 60 лв., свалено от 120 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама