Шофьор бере душа след удар в крайпътно дърво

13:59, 21 юли 16 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варненец на 61 г. е настанен в болницата „Св. Анна“ с опасност за живота. Той е ранен при катастрофа вчера около 18 ч. край варненското село Бенковски, на около 3 км след изхода за с. Китка, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Мъжът шофирал „Мерцедес“, но поради движение с несъобразена скорост загубил контрол над управлението и се блъснал в крайпътно дърво. Откаран е в болницата в тежко състояние, с множество фрактури на гръдната кост.

Около час по-рано в Провадия „Рено“ със 75-годишен шофьор отнело предимството на „Ауди“ и причинило катастрофа, при която са пострадали двама души – 71-годишна пътничка от първата кола и 20-годишният шофьор на аудито. Те са с контузни наранявания, прегледани са и са освободени, без опасност за живота.

Жена на 64 г. зад волана на „Шевролет“ е предизвикала катастрофа по пътя между Варна ш Златни пясъци около 17,40 ч. вчера. Тя загубила контрол над колата, преминала през метална преграда между двете платна за движение, навлязла в насрещното и блъснала „Ситроен“, който се движел по него. Настанена е за лечение в болницата „Св. Анна“ с фрактура на гръдната кост. В болница са и 48-годишният шофьор на другата кола – мъж от Правец с фрактури на таза и бедрото, и украинска гражданка на 39 г., която пътувала с него. Опасност за живота на пострадалите няма. По случая е образувано досъдебно производство.

Ранени в катастрофи вчера са и двама пешеходци. Единият – мъж на 57 години, пострадал на тротоара на кръстовището на бул. „Хр. Смирненски“ и ул. „Подвис“. Той бил ударен от „Форд“, спрял в колона от автомобили, който се отклонил след удар от „Ауди“ с неправоспособен шофьор от Силистра. Пешеходецът е с луксация на пръст, прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Около 22,30 ч. снощи неустановен до момента автомобил преминал на червен сигнал на светофара на кръстовището на бул. „Хр. Смирненски“ и ул. „Кракра“ и блъснал пресичащ пешеходец. Раненото момче е на 18 г., няма опасност за живота му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама