Енерго-про издаде първите фактури с променен срок на плащане

19:26, 21 юли 16 25 375 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Електроснабдителната компания в Североизточна България предприе промяна в сроковете на плащане на сметките за ток на част от своите клиенти от август 2016 г. През месец май дружеството стартира информационна кампания за уведомяване на клиентите за промяната чрез съобщения на границата на имотите, на Интернет страницата и в денонощния телефонен център.

Сроковете, които досега бяха 10-то, 15-о или 25-о число, от август ще бъдат 1-во или 10-о число. Крайната дата за плащане 25-о число се запазва само при клиентите в малките населени места, които се обслужват от клоновете на Български пощи.

Енерго-про вече издаде първите фактури със срок за плащане 1-и август. Клиентите на компанията могат да проверят дали техният срок се променя и коя е новата крайна дата за плащане на сметката за електроенергия на денонощната телефонна линия 0700 1 6161, на Интернет страницата www.energo-pro.bg, както и във всеки Център за обслужване на клиенти на Енерго-про.

Компанията няма да прекъсва електрозахранването през месец август на клиентите с променена дата за плащане, които са забавили погасяването на задълженията си, за да имат време да реагират на промяната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама