„Драгалевци“ не се отказват – продължават да затварят пътища заради канализация

20:30, 21 юли 16 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жителите на кв. „Драгалевци“ продължават със своите протестни действия, настоявайки да бъде изградена канализация в квартала. За поредна вечер те затвориха бул. „Черни връх“, до магазин „Фантастико“, пресичайки непрестанно пешеходната пътека. Там е и единствената връзка на квартала с „Околовръстното шосе“.

С

Те искат незабавно да им бъдат представени срокове, в които ще бъда изградена канализация, тъй като поради липсата на такава са принудени да газят във фекални води по улиците.



Според тях е възможно да се положат тръби за канализация заедно с ремонта на бул. „Черни връх“, който тече в момента и ще завърши през месец декември. Сред проблемите на гражданите е и липсата на адекватен градски транспорт.



"И аз искам да имам канализация в квартала и метрото да стигне до Околовръстното, но трябва да бъдем реалисти. Това, което протестиращите искат, не може да стане в кратки срокове", коментира кметът на район „Витоша“ инж. Теодор Петков.

Местните са твърдо решени, че няма да отстъпят от исканията си за нормална инфраструктура и ще продължат да затварят основния път.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама