Издирват родителите на изоставено 7-месечно момченце (снимки)

12:13, 22 юли 16 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията издирва родители или близки на бебе, изоставено на 24 юни, на междуетажна площадка в жилищен блок, намиращ се срещу Автогара - Варна. Момченцето е на видима възраст около 6 месеца, с бял цвят на кожата, тежащо 7,6 кг. и високо 70 см. Очите му са тъмни - сиво-сини; носът - чип, кръгъл овал на лицето; без зъби. Детето е в добро здравословно състояние, добре гледано, съобщават от ОД на МВР.

Било е облечено със сива тениска, с тъмно сини ръкави и кантове от двете страни, с червена яка и надпис под яката „Best Race” и рисунка на състезателна кола (герой от анимационно филмче - Маккуин Светкавицата). Носело е дълги панталони сиви на цвят със син кант от двете страни.

Жената, която е оставила момченцето, е на видима възраст около 20-25 години, с бял цвят на кожата, с кестенява права коса, която в деня на изоставянето е била вързана отзад на опашка. Жената има пълно телосложение и е била облечена с цветен клин и цветна блуза с къс ръкав. До момента издирването на жената в област Варна не е дало резултат.

Хората, които имат информация за жената или за други близки на момченцето, могат да сигнализират на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Публикуваме снимките със съгласието и съдействието на Дирекцията за социално подпомагане - Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама