Със снимка на любимо място участвате в конкурса "Аз и Европа ЗАЕДНО"

14:56, 22 юли 16 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Фотоконкурс на тема „Аз и Европа ЗАЕДНО“ организира Областен информационен център - Сливен, съвместно с Младежки дом. Целта на инициативата е да се покажат осъществени проекти с помощта на европейско финансиране, както и да се представи значението им за местната общност. Конкурсът ще се проведе до 10 август и е по повод отбелязване на Международния ден на младежта – 12-ти август.

Всеки участник може да се включи във фотоконкурса, като направи снимка на своето любимо място (училище, парк, улица и др.), изградено или реновирано по проект, финансиран с европейски средства. Снимката трябва да бъде публикувана в ‘event’-а на страницата на Областен информационен център - Сливен в социалната мрежа Фейсбук. От изображението трябва да бъде ясно кой е заснетият проект или да бъде добавен кратък текст, който го описва.

Допустими за участие са всички проекти на територията на област Сливен, финансирани по линия на Оперативните програми чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

От кандидатите се изисква да участват само с една своя снимка. До класиране се допускат само предложения, от чиято визия и/или описание е видно към кой проект се отнасят.

Всички лица на възраст до 29 години (включително) могат да участват в конкурсната надпревара.

Гласуването за определена снимка се извършва само в социалната мрежа. Класирането става на база най-голям брой получени харесвания (лайкове) на дадена снимка.

Крайният срок за участие е 17:00 ч. на 10 август 2016 г. Снимки, публикувани след този час или получили допълнителни харесвания, няма да бъдат отчетени.

Награждаването на победителите ще се състои на 12 август 2016 г. от 17:30 ч. в рамките на концерт-хепънинг, организиран от Младежки дом - Сливен. Събитието ще се проведе  в Градската градина в Сливен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама