Закопчаха четирима в Пловдивско за наркотици

15:08, 22 юли 16 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четирима мъже са задържани заради наркотици в Пловдивско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

При проверка в сряда вечерта на ул. "Перуника" в Пловдив служителите на Първо РУ открили марихуана у 30-годишен пловдивчанин. При извършен обиск на 22-годишен пък младежът доброволно предал плик със суха тревиста маса и кутийка с бяло прахообразно вещество на бучки. Направената експертна справка установила, че иззетите количества са марихуана и амфетамин.

Двамата са задържани с полицейска мярка за 24 часа, материалите по образуваните бързи полицейски производства са докладвани на Районна прокуратура - Пловдив.

Две са бързите полицейски производства и на РУ Карлово по чл. 354 А от НК. При претърсване в дома на 26-годишен мъж от село Кърнаре служителите на реда открили марихуана и амфетамини. Същите наркотични вещества са иззети и от 28-годишен от село Анево. Той бил забелязан в лек автомобил до отбивка на главния път и при вида на полицаите се опитал да се освободи от опиатите.

Нарушителите са задържани за 24 часа в ареста на управлението, материалите са докладвани на Районна прокуратура - Карлово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама