Има установени престъпления на таксиметрови фирми в Слънчев бряг

17:05, 22 юли 16 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Има констатирани нарушения при проверките на таксиметровите компании в Слънчев бряг. Установени са и престъпления, по които има образувани досъдебни производства.  Това съобщи главният секретар на МВР Георги Костов пред журналисти в Бургас. Той допълни, че става въпрос за открити документни с невярно съдържание. Проверените фирми на територията на община Несебър са повече от шест.

Окончателните резултати от проверките на такситата ще бъдат представени от Районната прокуратура в Несебър.

Костов похвали бившия началник на Областната дирекция на МВР-Бургас Милен Димитров, който беше уволнен при управлението на правителството „Орешарски“.

„При моите контакти с него като колеги, като управленци, мога да кажа, че това е един човек, който винаги е бил изключително коректен, изключително почтен“, каза главсекът на МВР. Той добави, че чака да приключат делата, които Димитров води за възстановяването си на работа във вътрешното министерство, и тогава ще реши дали да го ползва отново като полицай.  

Костов каза, че оценката му за настоящия шеф на областната дирекция в Бургас ст. комисар Калоян Калоянов също е подчертано положителна.

„Между г-н Калоянов и г-н Димитров няма драма. Те са част от един и същи екип. И аз имах честта да работя с този екип“, заключи Георги Костов, който също беше за кратко директор на ОДМВР-Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама