Търсят болно дете, за да му дарят 16 000 лв.

16:13, 23 юли 16 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
34-годишната Наталия Гърнева от Горни Дъбник, която доскоро имаше здравословен проблем, вече е добре и търси болен, на когото да дари 16 хил. лв. Част от парите са събрани по дарителската й сметка, друга част ще бъдат върнати от болницата. "Вече нямам нужда от тях, тъй като съм добре", поясни пред Topnovini.bg Гърнева.

По думите й предпочита да даде парите на болно дете или да ги раздели между две дечица. Тя допълни, че хората, решили да превеждат по дарителската й сметка, нека спрат, тъй като вече няма нужда от парична помощ. 

Въпросните средствата - 16 хил. лв. не са реализирани, тъй като втората и емболизация, нужна й за оправянето, е била безплатна, заради ново решение този тип манипулации да се поемат вече от Министерството на здравеопазването.

Наталия Стефанова Гърнева е на 34 години и страдаше от аневризма на каротидна артерия. Тя получава от няколко места откази през пролетта да й дадат нужните пари за манипулацията, тъй като тя тогава е била платена. Така на Наталия й се налага да си отвори дарителска сметка.

Беше й направена операция в болница „Св. Иван Рилски” в София на стойност над 28 000 лв. Тя вече  е добре.  Наталия е майка на четири деца. Днес благодари на д-р Станимир Сираков, който  е направил животоспасяващите й манипулации. "Уникален лекар и голям професионалист", хвали го Наталия. По думите й единственият специалист в България, който може да извършва операции като нейната.

В нейна подкрепа се включва преди месеци местен депутат, който организира благотварителна акция.

Може да се свържете с нея чрез социалната мрежа Facebook: https://facebook.com/nataliq.gurneva

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама