45-годишен германец почина при катастрофа край Варна

13:55, 25 юли 16 25 445 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
45-годишен германец, който е продължително пребиваващ в България, е починал при катастрофа. В събота около 15,35 ч., по пътя Варна - Белослав, на разклона за пристанище „Леспорт“, 75-годишен шофьор блъска с автомобила си „Форд Фиеста“ велосипедист, който пред него завива наляво. Германецът е починал на място, съобщават от полицията. Образувано е досъдебно производство.

60-годишен мъж пък е с фрактура на лява ръка, съчетана травма и комоцио, след като е блъснат, докато пресича на пешеходна пътека. Инцидентът е станал снощи около 22,10 ч. на кръстовището на ул. „Пирин“ и бул. „Цар Освободител“. Зад волана на БМВ 525 е бил 24-годишен шофьор. Той не пропуска и блъска възрастният пешеходец. Мъжът е настанен в болница, но няма опасност за живота му. Образувано е досъдебно производство.

Малко по-рано вчера - около 11,10 ч., е станал почти същия инцидент. На кръстовището на бул. „Осми приморски полк“ и ул. „Бр. Миладинови“ 52-годишен шофьор на „Фолксваген“ не пропуска и блъска пресичаща по пешеходната пътека 60-годишна жена. Тя е получила комоцио и контузии на глава, крак и лакът. Оказана й е медицинска помощ и е освободена за домашно лечение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама