Осем домашни животни изгоряха при пожар в с. Кривня

14:57, 25 юли 16 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две телета, четири прасета и две кучета са изгорели при пожар в стопанска постройка в с. Кривня, община Провадия, съобщиха от областната дирекция на МВР. Сигналът е подаден малко преди обяд в петък. На мястото са изпратени две пожарни, но освен животните са изгорели и около 400 бали фураж. Унищожени са и 70 кв. м покривна конструкция. Причините за пожара са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Снощи около 21 ч. е горял магазин за бои, ВиК материали и електрочасти на ул. „Баба Тонка“ във Варна. Огънят е унищожил стоки от магазина, климатик на съседен обект, 10 кв. м дограма и е опушил 50 кв. м стени. Причините още се разследват.

Заради блокирала спирачка на ремарке в петък се е запалила дясна задна гума на камион „Мерцедес“. Един екип огнеборци заедно с шофьора са погасили пламъците. Изгорели са табелата на ремаркето, електрическата инсталация, въздушна възглавница, страничен капак и покривало.

По време на движение по бул. „Сливница“ същата вечер се е запалил лек автомобил „Волво“. Причината е късо съединение. До пристигането на пожарната собствениците са погасили огъня. Изгорели са кората на двигателя, кабели и два датчика. Останалата част от колата е спасена.

Пред последните три денонощия на територията на областта са гасени общо 35 пожара в сухи треви и отпадъци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама