Край Кипилово 2000 мотористи се включиха в атрактивната програма на събора

15:48, 25 юли 16 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мото шествие беляза официалната част от програмата на събора край Кипилово.  Близо 2000 мотористи от цялата страна се включиха в тридневната проява в местността „Сайганица”. Кметът на Коста Каранашев при откриването на мотосъбора заяви, че е безкрайно щастлив да посрещне гостите на историческото място, където е имало живот и преди 2000 години.

„Това е първият събор, който организираме на територията на Община Котел и аз се радвам, че посрещаме все повече гости от всички краища на страната. Благодаря на Иван Тодоров от мото клуб “Лястовица 33″, с когото сме приятели повече от 20 години и неговият екип за чудесната организация и вложените усилия за организирането на един подобен празник”, каза още кметът.

За здраве и безаварийно каране бе отслужен водосвет. Риболовът бе част от атрактивната програма, която бе наситена с много рок, игри и забавления. Мотосъборът се провежда за първа година, но предстои да се превърне в традиционен, обявиха организаторите от мото клуб "Лястовица 33 - (Swallow 33)" и Oбщина Котел. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама