„Лудогорец“ призовава: Елате по-рано на стадиона, носете документ за самоличност

07:21, 26 юли 16 / Спорт 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководството на ПФК „Лудогорец“  призовава всички фенове, които ще гледат на живо мача с Цървена звезда днес от 21,00 ч., да дойдат на стадиона по-рано. За двубоя от III предварителен кръг на Шампионската лига „Лудогорец Арена“ отваря врати в 19,30 ч. , съобщиха от пресслужбата на клуба.

ПФК „Лудогорец“ напомня, че около стадиона ще бъде обособена зона за сигурност, където ще се пропускат само зрители с билети. Феновете са задължени да носят и документ за самоличност и при нужда да го показват на органите на реда и отговарящите за сигурността служтели на „Лудогорец Арена“.

На стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, както и с бутилки. Пиротехниката е абсолютно забранена от УЕФА и нарушителите подлежат на сериозни санкции.

ПФК "Лудогорец" отново предупреждава, че фенове с артикули на противниковия отбор няма да могат да влизат в секторите, където е ситуирана публиката на домакините. Привържениците на "Цървена звезда" ще бъдат настанени в сектор “Гости“. ПФК "Лудогорец" вече изпрати 400 билета на колегите си от "Цървена звезда", които ще бъдат разпределени от основния фенклуб на сръбския отбор. ПФК „Лудогорец“ не е отговорен за начина на разпространение на споменатите  400 билета сред привържениците на сръбския клуб. В Разград билети за гостуващите привърженици не се продават, отбелязват от клуба.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама