Нов сайт на община Плевен позволява директно да се пише до служители

08:17, 26 юли 16 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Плевен има изцяло подменен дизайн на своя официален сайт. Той е с по-контрастни цветове, изчистен "flat" стил на елементите, с по-четивни текстове и модерно подреждане на основните раздели на начална и вътрешни страници, твърди съобщение на пресцентъра на общината. Съдържанието се показва по-динамично чрез анимиране на елементи в дизайна, използване на икони и изображения.

Благодарение на адаптивния дизайн  вече всеки ще може да използва сайта на любимото си устройство - компютър, таблет, телефон или смарт телевизор. Сайтът е разделен на няколко основни секции. В раздел „За Общината" може да се намери актуална географска, историческа и демографска информация, галерия от снимки, забележителностите в региона, почетни граждани и бивши кметове.

В раздел „Администрация" е поместена информация за ръководството и служителите на общината, обяви за свободни длъжности, структура на администрацията и документи, свързани с администрацията. Полезна е функцията, която дава възможност посетителят да се свърже и да пише директно от сайта на служител в общинската администрация.  В следващия раздел са събрани всички „Дейности" на Общината като „Финанси и икономика", "Образование", "Култура" „Услуги"  и други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама