Община Исперих дава близо половин милион за храни в забавачките

13:06, 26 юли 16 25 429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо 447 542 лева е предвидила община Исперих за доставка на хранителни продукти в детските градини на територията на общината, детската кухня и Домашния социален патронаж.

Обявената обществена поръчка за избор на доставчик на храните включва четири позиции - за доставка на плодове и зеленчуци, на тестени и хлебни изделия, на млечни и месни продукти и бакалия, съобщиха от местната управа.

Прогнозната стойност за изпълнение на услугата за доставка на плодове и зеленчуци е 56 895 лв. За доставка на тестени и хлебни изделия на общинските детски градини, детска кухня и ДСП на територията на община Исперих са предвидени 55 992 лв.  За доставка на млечни и месни продукти ще бъдат дадени 241 071 лв., а заделените средства за позиция „Бакалия” са в размер на 93 584 лв.

Изискването е участниците да са изпълнили договори за доставка през последните три години еднакви или сходни с предмета на поръчката, да имат собствен или нает транспорт, удостоверен с разрешително за превоз на хранителни продукти, да разполагат със собствени или наети складови помещения, хладилни съоръжения или хладилни помещения.

 Кандидатите имат срок за подаване на документи до 25 август, а офертите ще бъдат отворени на следващия ден.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама