Първият луксозен къмпинг в Румъния – на 300 км от София

13:08, 28 юли 16 25 794 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Само на 300 км от София отвори врати първият глемпинг в Румъния. Ursa Mică Glamping Resort или в превод Глемпинг рисорт "Малката мечка" се намира в село Нукшоара, близо до столицата Букурещ.

Глемпингът е нов продукт на туристическият пазар и е комбинация от думите glamourous и camping. Наричат го още бутиков къмпинг.

Това е първият по рода си курорт в Румъния, построен за малко повече от година.

Луксозното къмпингуване позволява на всички любители на природата в северната ни съседка да се насладят на Карпатите, без да жерват удобствата и комфорта, които им дават хотелите.



Румънският сайт Fifistie.ro представя мястото като възможност за отдалечаване от градския шум, колите и мръсния въздух. Мястото е идеално за тиймбилдинг, семейни почивки, дори и за едно необичайно сватбено тържество.

Всяка шатра в Ursa Mică Glamping Resort е обзаведена като хотелска стая и разполага с 4 легла. Има тоалетни и душове, които са отделни за мъже и жени.



Цените са еднакви за всеки ден от седмицата като за възрастен престой за ден е около 110 лева, а за децата е 60 лева, за най-малките под 3 години посещението е безплатно. В цената са включени 3 хранения в ресторанта на глемпинга, сауна, вани с гореща вода, планински водач и планинско колоездене.

Според туроператорите глемпинг е бъдещето на ваканциите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама