Свързани с ПФ издигат двойката Красимир Каракачанов и Явор Нотев за "Дондуков" 2

16:15, 28 юли 16 / Политика 25 577 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Група граждани предлагат председателя на ВМРО Красимир Каракачанов и зам.-шефа на “Атака” Явор Нотев за кандидат-президентска двойка, стана ясно от прессъобщение на партията на Волен Сидеров.

Хората, застанали зад кандидатурата, твърдят, че не са обвързани с политически партии. Почти всички от тях обаче са в коалиция с “Патриотичния фронт”. Сред тях е председателят на сдружение “БГ Патриот”, зам.-областен управител на София и организатор на концертите на Лепа Брена и Цеца Величкович у нас Петър Харалампиев. Той е коалиционен партньор на “Патриотичния фронт”.

Доц. Йордан Величков, лидер на Съюз на патриотичните сили “Защита”, също е в коалиция с ПФ. Същото важи и за Национално сдружение „За честта на пагона“ и други.

“Вече две десетилетия България пропада в страшна бездна - демографска, икономическа, политическа, по линия на здравеопазването, социалните дейности, образованието, културата, морала и т.н. Пропадането може да стане необратимо, тъй като липсват опори и социални мотиви, които да пораждат енергия за спасение”, казват те в мотивите си, като смятат, че Красимир Каракачанов - агент “Иван” от Шесто управление на Държавна сигурност, може да “спаси” България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама