Кметът Живко Тодоров: Вярвам, че Стара Загора ще бъде център на баскетболни успехи

17:42, 28 юли 16 / Спорт 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Пожелавам на всичкиq треньори и състезатели, да продължавате да прославяте България“, каза днес кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Той се срещна със състезателите от националния отбор по баскетбол, наставника им Любо Минчев и Георги Глушков, президент на Българската федерация по баскетбол. Подготовката на националния отбор за предстоящия състезателен сезон се провежда в Стара Загора

„Преди няколко години започнахме да инвестираме и в мъжкия, и в женския баскетбол в града. Тази година продължаваме да надграждаме положените вече основи. Надявам се, че ще имаме сериозни успехи. Амбициите ни не са прекомерни, защото сме стъпили здраво на земята. Радвам се, че получаваме подкрепа от треньора Любо Минчев, от Федерацията и от човека, който истински милее за баскетбола – Георги Глушков. Варвам, че Стара Загора ще бъде център на баскетболни успехи“, категоричен бе  Живко Тодоров.

Георги Глушков благодари за предоставените условия за тренировки и връчи на  Живко Тодоров почетна грамота за принос към развитието на баскетбола.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама