Слави Трифонов намери оправдание в КС да влезе в политиката

09:00, 29 юли 16 / Политика 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шоуменът Слави Трифонов обоснова възможно бъдещо решение да поеме път в политиката с решението на Конституционния съд от вчера, с което три от въпросите на референдума му бяха премахнати.

„Мисля, че Конституционният съд и разни други субекти доста сериозно ме тикат към нещо, което аз се двоумя, но те са се засилили. И аз, аха да си разказвам вицове, те ми казват: „Недей“, каза той пред bTV.

Трифонов се закани седмица преди вота да направи концерт, който всъщност няма да е концерт, но можело да изпее “някоя революционна песен” на Орлов мост “и ще го задръстя с хора”, зарече се той.

Според шоумена решението на Конституционния съд щяло да амбицира “огромната част от българския народ, надявам се, и той ще излезе да гласува”.

"Аз не го отричам (решението на КС - б.а), аз казвам, че този КС не действа спрямо ангажимента си към българския народ, а спрямо ангажимента си към политическата класа", уверено заяви Трифонов и в коментар за отпадналия въпрос за пряк избор на полицейските шефове допълни, че “ако някой си мисли, че това е края, значи нещо се е объркал".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама