Жена изгоря в тежка катастрофа край Шумен (снимки)

10:00, 29 юли 16 25 1680 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жена загина в пожар, а мъж пострада тежко при катастрофа край Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Днес около 02:00 часа е получен сигнал за инцидента. Лекият автомобил „Опел” с бургаска регистрация бил управляван от Д.Г. на 44 години от Бургас, а вътре се возела 37-годишна гражданка на Русия.

Колата се движела по главния път Силистра- Шумен – Ямбол, когато близо разклона за село Васил Друмев излязла вдясно от пътното платно, ударила се в дърво и се запалила. От силният удар мъжът, който бил без колан, излетял през стъклото. Пасажерката в колата обаче останал вътре.



На място пристигнали екипи на сектор „Пътна полиция” и пожарната. Огнеборците изгасили колата, а вътре бил намерен трупът на жената.

В МБАЛ Шумен е откаран 44-годишният Д.Г. от град Бургас, който е фрактура на шийни прешлени, изгаряния на лява и дясна ръка и травма на главата.



От 45-годишния мъж е взета кръвна проба за химичен анализ. Извършен е оглед.

За гасенето на пожара са използвани 2000 литра вода и 30 литра пенообразувател.

По-късно през деня от Апелативна прокуратура Варна съобщиха, че Окръжната прокуратура в Шумен ръководи досъдебно производство за тежкия пътен инцидент.

Пострадалият Димитър Г. притежава служебен паспорт, но не се ползва с дипломатически статут. В хода на разследването е установено, че тялото е на съпругата на водача – 37-годишната Наталия Егорова. Предстои аутопсия, назначена е и автотехническа експертиза.

Работата по досъдебното производство продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама