В Плевен встъпват в длъжност 14 новоназначени директори на училища

10:32, 29 юли 16 25 1060 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо 14 общински и държавни училища в Плевен имат новоназначени директори, става ясно от съобщение на сайта на Регионалния инспекторат по образованието /РИО/. От днес те встъпват в длъжност след като бяха избрани с конкурс, организиран преди две седмици в няколко  областни градове от Министерството на образованието. .

За директори на държавни училища са назначени Цветан Киринов на Професионалната гимназия по механоелектротехника/ПГМЕТ/ – Плевен, Багрян Кръстев на Професионалната гимназия по облекло и туризъм /ПГОТ/ „Христо Бояджиев” – Плевен и Николай Бачийски на Професионалната гимназия по механоелектротехника /ПГМЕТ/ „Христо Смирненски“ – Кнежа.

С нови директори са четири общински училища в Плевен. Средното училище „Стоян Заимов” поема Анни Петкова, Начално училище „Йордан Йовков” е с директор Тодор Трайков, Руси Русев ще отговаря за Основно училище „П.К. Яворов”, а Геновева Николова – за Професионалната гимназия по лозарство и винарство /ПГЛВТ/ „Александър Стамболийски”.

Новият директор на Средно основно училище„Димчо Дебелянов” в град Белене е Анелия Генова.

Емилия Петрушева пък поема училището в Гулянци. В същата община Мария Замфирова е назначена за директор на Основно училище „Христо Ботев” в село Брест.

Двама нови директори са назначени и в община Долна Митрополия.  Сменен е и директорът на училището в град Левски. За училището в  село Мечка ще отговаря Цветислава Симеонова

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама