Бой между двама водачи на товарни автомобили в Русе, единият е с опасност за живота

12:29, 01 фев 17 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията разследва сигнал за сбиване между водачи на товарни автомобили в района на паркинг в Русе, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 30 януари, около 22:10 ч., чрез тел. 112, е получен сигнал за сбиване между мъже на ТИР – паркинг, намиращ се на бул. Тутракан в Русе.

На място е изпратен екип на Второ РУ за изясняване на сигнала. При пристигане на автопатрула на въпросния адрес е установено, че между двама турски граждани – М.Д. /41 г./ и Д.Д. /51 г./ е възникнал скандал, който прераснал в саморазправа и побой.

При сбиването е пострадал 41-годишният, който е намерен на земята до камина в заведението на паркинга. Екип на Спешна помощ го е отвел в УМБАЛ - Русе, където е установено, че има фрактура на черепа и мозъчна травма. Пострадалият е настанен в болницата с опасност за живота.

На място е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията. По случая е образувано досъдебно производство срещу Д.Д., като му е наложена мярка за неотклонение - задържане под стража за срок до 72 часа. Работата по изясняването на случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама