"Локо" Русе започна подготовка

22:24, 01 фев 17 / Спорт 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
При отрицателни температурипротече първата тренировка на "Локомотив" Русе за новата година, съобщиха от клуба.

Старши треньорът Борислав Богомилов е извел на изкуственото игрище на стадион „Дунав“ група от двадесетина футболисти. Играчите са провели физически занимания и кратка двустранна игра на заснежения терен. Заниманието се е състояло в сряда вечерта на осветление поради късния час.

В отбора на русенските „железничари“ на този етап няма напускащи футболисти. 4-5 нови играчи са започнали подготовка с Локо (Русе), като ръководство ще ги провери в предстоящите контролни мачове и ще прецени дали да ги задържи в тима за пролетния дял от първенството в Трета лига.

Първата контрола на локомотивци ще бъде в събота, 4 февруари, в Свищов. Съперник ще бъде тима на местния „Академик“, който участва в първенството на Северозападната трета лига. Засега е предвидена още една проверка срещу свищовските „студенти“ на 11 февруари. В двата двубоя „железничарите“ ще гостуват, тъй като в Русе няма условия за провеждането на мачове поради тежката зимна обстановка.

„Червено-черните“ ще търсят още съперници за контроли. Спортно-техническият щаб планира поне още две проверки до края на месеца – една срещу тим от Трета лига и една срещу по-слаб съперник от областната група.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама