Част от софийския център ще бъде без вода в петък

10:41, 02 фев 17 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Столичният комунален оператор “Софийска вода” планира спиране на водата в част от софийския център на 03.02.2017 г., съобщиха от дружеството. Спирането се налага във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на бул. „Патриарх Евтимий“ в центъра на София, поради което се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 20:00 ч. за клиентите на „Софийска вода”, които живеят в района на бул. „Патриарх Евтимий“  - от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Княз Борис I“ /четни номера/.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, която ще бъде разположена на адрес: бул. „Патриарх Евтимий“ (на ъгъла с ул. „Цар Самуил“).

Освен в софийския център, на 3 февруари, от 9:00 до 12:00 ч., от дружеството ще спрат водата и за живеещите на ул. „Свилен Миланов“ в кв. „Вердикал“ в гр. Банкя, както  и за  живеещите по ул. „Станислав Стратиев“, от ул. „Свилен Миланов“ до ул. „Жан дьо Лафонтен“,

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свилен Миланов“ ъгъла с ул. „Станислав Стратиев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама