ГЕРБ спази традицията и внесе документите си първа

12:07, 02 фев 17 / Политика 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ГЕРБ отново е първата партия, внесла необходимите документи в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Административният секретар на партията и областен координатор за София Цветомир Паунов, председателят на младежката структура на ГЕРБ Георг Георгиев, Димитър Главчев и Десислава Атанасова, както и младежи от ГЕРБ, внесоха папките с 9999 подписи за участие на партията в изборите, съобщиха от ГЕРБ.

„Това е една добра традиция, която тръгна от 2007 г., благодарение на Младежи ГЕРБ. Тя беше спазена и днес - в първия ден и час за регистрация в ЦИК ние подадохме документите, които бяха приети без забележка. Събрали сме над 27 000 подписа на хора, които подкрепят регистрацията на ПП ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори", коментира за NOVA Паунов.

Във връзка с предизборната програма на ГЕРБ той заяви, че по нея се работи много активно.

"По нея работи лично председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Той координира дейността на експертите и министрите, които пишат програмата. Съвсем скоро тя ще бъде обявена пред обществеността и пред медиите", каза още Паунов.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама