ОИЦ-Разград ще проведе 30 информационни събития през годината

15:16, 02 фев 17 25 480 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До края на 2017 година Областният информационен център планира да проведе 30 информационни събития за настоящи и бъдещи бенефициенти на евросредства, съобщи управителят на центъра Юлиян Данаилов.

Той посочи, че основните акценти, върху които ще бъде фокусирана дейността на центъра през тази година, са представяне на актуални и предстоящи процедури за безвъзмездна финансова помощ по европрограмите и инструменти за финансов инженеринг, популяризиране на успешни европроекти в региона и периодични срещи с представители на медиите. През годината са планирани и две информационни обиколки във всички общини от област Разград.

Областният информационен център ще организира и участва в две кампании за широката общественост. За шести пореден път ще се проведат „Дни на Европа в Разград”. Центърът ще участва и в общата инициатива на мрежата от 28 информационни центъра в страната (част от кампанията на Европейската комисия „Европа в моя регион 2017”), с която ще бъдат отбелязани три значими годишнини.

Това са 60 години Европейски социален фонд (ЕСФ), 10 години от присъединяването на България към Европейския съюз (ЕС) и 5 години функциониране на мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране политиката на сближаване на ЕС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама