Талантливи деца от цяла България се събират в София от 3 -ти до 5-ти февруари

16:01, 02 фев 17 / Култура 25 229 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За пета поредна година Арт център „Кърнолски“  организира и реализира Националния конкурс „Път към славата“. От 03 до 05 февруари 2017 година в столицата ще се съберат над 1000 даровити деца и младежи от цялата страна, които ще покажат пред публика и авторитетно жури своите умения и таланти.

В тазгодишното издание на конкурса ще участват деца и младежи на  възраст от 4 до 30 години от София, Варна, Бургас, Русе, Пловдив, Враца и други градове. Те ще се състезават в различни категории: вокални солити - поп, вокални групи и хорове, фолклор, класически балет, модерен и характерен танц, хип – хоп, оркестри, мажоретни състави, инструмeнталисти, светлинно и огнено шоу.

Новото тази година, е че всеки участник ще получава препоръките на журито веднага след своето изпълнение. Сред оценяващите талантите ни ще са популярни личности като Етиен Леви, диригентът на Софийския камерен хор „Васил Арнаудов” Теодора Павлович, премиер-солистът на Софийската опера и балет Росен Канев и други.

Финалът ще бъде на 5 февруари в залата на Руския културно-информационен център с награждаване на участниците в 11:00 часа и голям Гала-концерт в 14:30 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама