Реновираха детско заведение в Добринище

17:01, 02 фев 17 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Градоначалниците на Банско и Добринище Георги Икономов и Китан Галчев откриха обновена по проект детска градина.

С 93 896 лева детското заведение в Добринище е напълно реновирано и с подменени съоръжения за игра и обучение на малчуганите.

"Нека тази обновена детска градина да стане едно прекрасно място, както за  очарователните малки деца тук, така и за следващите й потребители, които да изживеят в нея годините от своето детство усмихнати, много здрави и много щастливи. На работещите пожелавам да изпълняват служебните си задължения с много обич, много търпение и уважение към тези малки хора, които са нашите наследници", заяви на тържеството в планинското градче Георги Икономов.

Икономов обяви, че предстои да бъде направен ремонт на двора на детската градина, преустройство на съществуващата кухня и столова в училището, както и реконструкция на физкултурния салон.

В процеса на изпълнените дейности е извършена дезинфекция на стени и тавани, подменена е електрическата инсталация и ВиК мрежата, поставени са нови интериорни врати и отоплителни тела, пребоядисани са стените, а подовите настилки са изцяло подменени. Децата ще се радват на ремонтирани санитарни възли, като извън реализирания проект са закупени нови мебели и кът за игра.

През 2015 година по Проект „Красива България”, в детската градина бе ремонтирано покривното и  подпокривно пространство, с което бе увеличено мястото за игри и дейности по интереси на малчуганите. Дограмата, осветителните тела и интериорът също бяха подменени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама