С още 5 медала се увеличи колекцията на сливенските атлети

18:46, 02 фев 17 / Спорт 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Още пет медала прибавиха атлетите на АСКЛА Сливен от Националния шампионат за двете възрасти - момичета и момчета под 16 години и юноши и девойки младша възраст.

Отличникът днес беше Димитър Ташев, с треньор Атанас Иванов. Сливналията победи в скока на дължина при по-малките, като в най-добрия си опит се приземи на 5.73 метра. Ташев се окичи с още едно златно отличие, спечелено в скока на височина, където с равен резултат от 165 см и с еднакъв брой сполучливи опити той си подели медала с още трима атлети.

В групата под 16 години Йордан Иванов финишира трети в бягането на 200 метра с постижение от 25.77 сек, като отличията му вече са две, след вчерашното сребро на 60 метра.

При юношите младша възраст втори златен медал заслужи Димитър Атанасов. Днес той се наложи на троен скок с 14.52 метра, а вчера бе най-добър и в скока на дължина. В тройния скок още един медал отиде на сливенски адрес. Спечели го Орлин Орлинов, като с 13.68 метра се класира на третата позиция.

Утре и в събота надпреварата от Националното първенство в зала „Добротица” в Добрич продължава. Предстои да се определят шампионите и медалистите при юношите и девойките старша възраст и при мъжете и жените.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама