Нина викала за помощ от горящата къща в „Акациите“ секунди преди да загине

19:08, 02 фев 17 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Виковете за помощ на 53-годишната Нина Г., която загина при пожар в бургаския квартал „Акациите“, се чували извън горящия дом. Нямало обаче кой да й помогне – пламъците обхванали цялата къща на ул. „Ангеларий” № 69. През това време собственикът на жилището, с когото загиналата живеела на семейни начала, бил на работа.

Това разказаха съседки на жертвата пред репортер на Topnovini.bg. По думите им, бургазлийката била в банята по време на инцидента. Чули се две силни експлозии и огнени пламъци обхванали цялата къща. „Беше ад“ – разказваха очевидци.

Пристигналите огнеборци успели да загасят пламъците, но било твърде късно – Нина е намерена мъртва. Цялата покъщнина е изгоряла, изпепелен е и покривът на дома. Загинало е и домашно куче.



При извършения оглед вътре в къщата са открити две газови бутилки - голяма и малка туристическа. По данни на огнеборците голямата газова бутилка е избухнала вследствие на огнените пламъци.

Припомняме, че сигналът за инцидента е получен днес около 15.48 ч. в Първо Районно управление – Бургас. Към мястото на инцидента се отправят полицейски автопатрули и два противопожарни екипа с осем огнеборци.

Полицията продължава да разследва случая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама