Пловдивски предприятия търсят работници от Монтана и Бяла Слатина

09:02, 08 фев 17 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В края на тази седмицата в Монтана и Бяла Слатина едни от най-големите индустриални работодатели от област Пловдив ще разкажат за свободните позиции и условията на труд в предприятията си. Ще бъде представена и информация за възможностите за преместване и условията на живот в Пловдив. 

Срещите ще се проведат както следва: 10 февруари (петък) – Монтана //хотел "Огоста", 17:00 - 20:00 11 февруари (събота) – Бяла Слатина //Читалище "Развитие-1892", 10:00 - 13:00

Организаторите от JobTiger ще проведат подготвителни срещи, както в градовете на „Информационните дни на кариерата“, така и в близки населени места: Лом и Кнежа (6 февруари), Койнаре и Монтана (7 февруари), Криводол и Мизия (8 февруари) и Бяла Слатина (9 февруари). От близките общини, в които е имало подготвителни срещи, има предвиден автобусен транспорт в деня на събитието. Пълната програма и повече информация можете да откриете на http://plovdiv.careerdys.bg/ 

Срещите са част от стратегическата инициатива „Информационни дни на кариерата“ за привличане на кадри от региони с висока безработица за едни от най-големите работодатели в пловдивския регион – АББ България, Белла България, Биомашиностроене, Кауфланд България, Либхер Хаусгерете – Марица и Сенсата Технолоджис България. Вече преминаха срещите в Ловеч, Сливен и Стамболийски, където стотици посетиха събитията. Организаторите споделят, че вече има успешни кандидатури и подписани договори за започване на работа в Пловдив. 

Инициативата е подкрепена от „Клъстер Тракия икономическа зона“, община Пловдив и фондация “Тръст за социална алтернатива“. Община Пловдив заявява подкрепата си за проекта и готовност да осигури достатъчно места в  училищата и детските градини за записване на децата при преместване на цели семейства. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама