"БМВ" изгоря през нощта в Русе

12:23, 08 фев 17 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 8 февруари в 02:50 часа екип на Втора РСПБЗН- Русе е изпратен на сигнал за запален лек автомобил „БМВ - Х6”, в Русе на обособен паркинг пред блок в района на кръстовището между ул. Плевен и ул. Воден.

Автомобилът е напълно унищожен при пожара. На местопроизшествието е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство по описа на ОДМВР- Русе.

Вследствие на високата температура е бил засегнат още един автомобил с марка „Фолксваген”. Причините за пожара се изясняват.

На 8 февруари за времето от 01:40 часа до 02:13 часа служители от Първа РСПБЗН-Русе са изпратени на сигнал за дим пред вход на блок 8 в град Русе на улица „Ибър”.

При пристигане на място се установява че гори пластмасов контейнер, който е преместен в непосредствена близост до входа на блока.

Освен унищожения контейнер са насени щети на домофонната система и остъклението на входната врата. Като причина за пожара огнеборците посочват - небрежност.

В 19:08 часа снощи служители на РСПБЗН- Ветово с два автомобила са изпратени на сигнал за запален покрив на къща в град Сеново.

Непосредствено след постъпването на сигнала от 112 е получен и втори сигнал, че са запалени натрупани сажди в комина и собствениците на къщата са се справили с проблема.

За времето от 11:00 до 12:45 часа вчера екип от РСПБЗН- Ветово с един автомобил е изпратен за съдействие по сигнал за опасно надвиснали ледени блокове и компрометирано водоотвеждане от покрива на община Ветово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама