До две седмици започва строежът на зала „Арена Шумен“

12:28, 08 фев 17 / Култура 25 701 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отхвърлиха жалбата на Обединение „Шумен спорт“ срещу избора на изпълнител за строежа на зала „Арена Шумен“. Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) излезе с разпореждане да не се образува производство по жалбата заради нередности в нея. Срокът за обжалване на разпореждането е три дни от датата на излизането му. Това съобщи за Topnovini.bg Елма Митрева – връзки с обществеността към КЗК.

След изтичане на срока за обжалване на разпореждането, Общината ще подпише договора с фирмата, която е спечелила конкурса, уточни за Topnovini.bg зам.-кмета по строителство и екология инж. Боян Тодоров.

Фирмата изпълнител ще започне подготовка на строителната площадка, което включва изграждане на временно ел. захранване, доставка на фургони и техника за извършване на земните дейности.

Първата копка ще бъде направена до две седмици. По договор строежът на залата трябва да е готов до края на 2018-та, но от Общината се надяват това да стане факт до края на тази календарна година. Парите са осигурени и преведени по сметка на Общината, допълни инж. Тодоров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама