2,5 години строг затвор за Горан, набил бургаски надзиратели

15:07, 08 фев 17 25 509 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Известният бургаски хулиган Горан Горанов е сключил споразумение с прокуратурата да изтърпи ефективно наказание от 2 г. и 6 м. „лишаване от свобода“ за нанасяне на побой на надзиратели в бургаския затвор, съобщиха от държавното обвинение.

Бившият шампион по борба и бодигард е признал вината си за това, че на 10 март 2016 г. в бургаския затвор е нанесъл удари в лицето на надзирателя Диян С., нанасяйки му лека телесна повреда.

Горанов е признал вината си и за това, че в условията на реална съвкупност с горепосоченото престъпление, чрез нанасяне на удари в областта на главата и по лявата ръка, причинил на Димитър Ч. – главен надзирател в затвора, лека телесна повреда, довела до временно разстройство на здравето.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд–Бургас, е окончателно и има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда.

Горанов е подсъдим по още куп престъпления. В края на ноември миналата година той сключи споразумение с прокуратурата за 1,5 г. затвор за побой над друг бургаски надзирател. Малко преди това беше осъден и на две години лишаване от свобода по други две престъпления – за незаконно притежание на пистолет, преработен от газов в боен, два пълнителя и един патрон, и за кражба на чужди движими вещи на стойност 190 лв. от владението на мъж, като употребил за това сила и заплашване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама