Информационни полицейски листове слагат по входовете в Стара Загора

15:59, 08 фев 17 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Информационни листове с името и координатите на районния инспектор, отговарящ за съответната територия, контактите на дежурните части на районните управления и областните дирекции, както и на дирекциите „Инспекторат“ и „Вътрешна сигурност“ в МВР вече се слагат по входовете на жилищни кооперации в Стара Загора. Според заповедта на министър на вътрешните работи те трябва да достигнат до всеки вход на жилищна сграда в градовете, селата и вилните зони. 

Решението бе взето на национално съвещание на МВР миналата седмица. Като приоритетна задача новото ръководство на ведомството извежда възстановяването на връзката между районните инспектори и гражданите. Освен възможност на всеки гражданин за връзка с компетентните полицейски служители, мярката цели и повишаване на самоконтрола на служителите. Над 5000 листовки пък с най-важните телефонни номера на институции в община Стара Загора, в която са посочени и кварталните полицейски инспектори – с имена и снимка, вече са напечатани и се раздават на граждани.

Освен полицейските инспектори, в листовката са дадени всички важни телефонни номера на Общината, на фирмите за зимната поддръжка на пътищата, на обредни дейности, УМБАЛ „Проф. Киркович”, EVN, прокуратура, съд и т. н.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама