Полицията залови убийците на бизнесмена от Левски

16:23, 08 фев 17 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В резултат на прецизна оперативна работа, криминалисти от Областната дирекция на МВР- Плевен разкриха извършителите на тежко престъпление, съобщават от полицията. Полицейските действия са стартирали след подаден в 3:10 часа на 30 декември 2016 година сигнал чрез телефон 112.

Повин час по-рано маскирани разбили входната врата на къща в град Левски, нахлули в спалното помещение на собствениците и с дървени сапове от инструменти нанесли жестоки удари на двамата съпрузи – 57-годишен мъж и 53-годишна жена.

След като привели жертвите си в безпомощно състояние, взели от нощно шкафче две чанти с около 70 000 лева и неустановено количество златни накити и напуснали в неизвестна посока. Пострадалият мъж веднага бил транспортиран до болнично заведение в Плевен, където въпреки усилията на лекарски екип, по-късно е починал.

В процеса на проводеното под ръководството на Окръжна прокуратура – Плевен разследване, криминалистите са установили и задържали тримата извършители на жестокото престъпление – 32-годишен от град Бяла Черква, 31-годишен от село Павел, 20-годишен от град Сухиндол, област Велико Търново.

Открити са и част от вещите, предмет на извършеното престъпление. Тримата мъже са привлечени като обвиняеми за извършено престъпление. С постановление на Окръжния съд – Плевен им е наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“. Работата по изясняване на всички обстоятелства продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама